ORTAOKULDA YABANCI DİLLER

TED Adana Koleji öğrencileri İngilizce derslerinde Avrupa Diller Ortak Çerçeve Programı (CEFR) standartlarıyla dil kullanma düzeylerini, dinleme, konuşma, yazma ve okuma becerilerini geliştirmeye devam etmektedirler. Tüm gruplarda dersler Main Course ve Skills saatleri olmak üzere iki öğretmen eşliğinde işlenmektedir. Takip edilen ders kitapları dışında her öğrencinin kendi düzeyi doğrultusunda takip edeceği çevrim içi İngilizce platform olanağı da sağlanır.

ULUSLARARASI SINAVLAR

Okulumuzda her yıl düzenli olarak Cambridge ESOL sınavları yürütülmektedir. 5. sınıflarımız FLYERS, 6. sınıflarımız KET, 7 ve 8. sınıflarımız ise PET sınavlarına girerek sertifikalarını almaktadırlar.

İNGİLİZCE KULÜPLER

Okulumuzda öğrencilerimiz İngilizce ders saatleri dışında kulüp saatlerinde İngilizce tabanlı kulüpleri seçerek dil gelişimlerine devam edebilir, ulusal ve uluslararası program ve yarışmalara katılabilir, hazırladıkları gösterileri yıl sonunda sunabilirler.