Bayram TOZAL

Okul Müdürü (Genel Koordinatör/İlkokul /Ortaokul)

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi “İlköğretimde Program Geliştirme” alanında yüksek lisans yaptı. Sonrasında sınıf öğretmenliği, müdür yardımcılığı, müdür vekilliği, birçok okulda okul müdürlüğü, Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Yöneticilik görevlerinde bulunduğu sırada aynı zamanda eğitimin hayatına da devam etti. Kamu Yönetimi, Türk Dili ve Edebiyatı, Adalet Yüksek Okulu bitirdi. Toros Üniversitesi “İşletme Yönetimi” alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde “Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi” alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Çok sayıda hizmet içi eğitim kursu ve seminerine katıldı. Birçok defa Başarı Belgesi, Teşekkür, Takdir, Maaş Ödülü ile ödüllendirildi. İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, Romanya’ya çeşitli zamanlarda ziyaretlerde bulunarak eğitim sistemleri üzerinde incelemelerde bulundu. TED ADANA KOLEJİ’NE  15.06.2015 tarihinde müdür olarak başladı. Evlidir.

Sanem GÖZÜYEŞİL

Okul Müdürü (Lise)

Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden mezun oldu. Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Anorganik Ana Bilim dalında Yüksek lisansını tamamladı. Yüksek Lisans çalışmalarına ait  Uluslararası ‘Acta’ dergisinde 2 yayını bulunmaktadır. Ayrıca çalışmalar, ’Ulusal Kimya’ İstanbul kongresinde ve ‘İnternational Symposium on Süpercritical Fluids’ Fransa’da sunuldu. 2001 yılında itibaren çeşitli Eğitim kurumlarında Öğretmenlik, Zümre Başkanlığı ve Kimya Bölüm yazarlığı görevlerinde bulundu. ISO 9001 Kalite Sistemi Kalite Güvence Sorumlusu olarak sistem kurulumunda  ve sistemin devamlılığında İç Denetçi olarak görev yaptı. Son olarak 2011 yılından itibaren Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları  Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 2022– 2023 Eğitim öğretim yılından itibaren TED Adana Kolejinde okul müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Evlidir.

Sezen ARIOĞLU

Müdür Yardımcısı (Lise)

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 19 Yıldır çeşitli eğitim kurumlarında gerek öğretmenlik gerekse zümre başkanlığı görevlerinde bulundu. Yaratıcı Düşünme ve İnovasyon, etkinlik geliştirme, lider öğretmen, öğrenen organizasyon, öğretmen koçluğu gibi çeşitli eğitimlere, ulusal ve uluslararası sempozyumlara katıldı. TED Adana Koleji’nin kuruluşundan bu yana kurumumuzda görev almıştır. 2022– 2023 Eğitim öğretim yılından itibaren ise lise müdür yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

Nilay YAŞAR

Müdür Yardımcısı (Ortaokul)

Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi İlköğretim Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 16 yıllık Eğitim-Öğretim hayatı boyunca Türkiye’nin çeşitli illerinde farklı eğitim kurumlarında Fen Bilimleri öğretmenliği ve zümre başkanlığı görevlerinde bulundu. Yaratıcı düşünme, İnovasyon Etkinlik Geliştirme, Lider Öğretmen, Öğrenci Koçluğu, STEM , Model Uçak, Zeka ve Akıl Oyunları, Sınırsız Mavi, Araştırmaya Dayalı Bilim Öğretiminde Değerlendirme Stratejileri, Unimat Traning gibi çeşitli alanlarda eğitimlere katıldı. XI. Ulusal Fen bilimleri ve Matematik eğitimi kongresine ve eğitim teknolojileri zirvesine katıldı. TED Adana Kolejinin kuruluşundan bu yana kurumumuzda Fen Bilimleri Zümre Başkanı ve 2017 – 2018 yılları arasında İnovasyon Eş Başkanı olarak görev almıştır. Görev aldığı süreçte okulumuzu TÜBİTAK proje yarışmalarında temsil ederek 2016 – 2017 yılında fizik dalında 2.cilik getirmiş, 2017 – 2018 yılında ise biyoloji dalında katılım göstermiştir. 2018 – 2019 Eğitim-Öğretim yılından itibaren ortaokul müdür yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Esra AYDINALP

Müdür Yardımcısı (İlkokul)

Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Hentbol branşında uzun yıllar sporculuk ve hakemlik yaptı. Halkoyunları branşında aldığı  eğitimlerle usta öğreticilik sertifikası almış ve ülkemizi uluslararası platformlarda temsil etmiştir.  Zumba Yetişkin ve Zumba Kids- Zumba Jr. Eğitmeni. Adana Final Okullarında Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptı. Öğrenen Organizasyon öğrenci ve öğretmen koçluğu, Uluslararası Okul Dışı Kamp Eğitimlerine katıldı. TED Adana Kolejinin kuruluşundan bu yana kurumumuzda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev almıştır. 2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılından itibaren ilkokul müdür yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Şule YALIN

Müdür Yardımcısı (Anasınıfı-İlkokul)

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Öğretmenlik mesleğine 2004 yılında TED Van Kolejinde başladı. 2004-2005 yılları arasında TED Van Koleji, 2005-2009 yılları arasında TED Gaziantep Kolejinde İngilizce öğretmeni ve yabancı diller bölüm başkanı olarak görev yaptı. Cambridge ESOL sınavları eğitim ve uygulama çalışmaları, Uluslararası Gençlik Ödülü Derneği Ödül Lideri Eğitimi, ulusal ve uluslararası ELT seminerleri, Oxford Teachers’ Academy öğretmen geliştirme eğitimlerinin yanı sıra, THK Model Uçak Eğitimi, Proje döngüsü, Aktif Öğrenme, NLP, Çocuklarla Yaratıcı Drama ve Müzik gibi çeşitli alanlarda eğitimlere katıldı. 2009-2017 yılları arasında 8 yıl süreyle Özel Mektebim Çukurova Bilfen Okullarında İngilizce öğretmeni olarak görev yaptı. 15 Eylül 2017 tarihinden itibaren okulumuzda İlkokul müdür yardımcısı olarak görev yapmakta olup, 2023-2024 eğitim-öğretim yılından bu yana Anasınıfı ve İlkokul Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.