Yabancı Diller

İLKOKULDA YABANCI DİLLER

Programımız, öğrencilerimizin İngilizceyi etkin kullanabilmeleri amacıyla anaokulundan itibaren bir yabancı ve bir Türk öğretmen eşliğinde sürdürülür. Anaokulunda dinleme, anlama ve anladığını gösterebilme ile başlayan eğitimimiz; öğrencilerimizin 4. Sınıf sonunda dili işlevsel olarak kullanabilme düzeyine gelmeleri ile devam eder.

1 ve 2. Sınıflarımızda 6 saat Main Course ve 4 saat Skills olmak üzere toplam 10 saat olan derslerimiz, 3 ve 4. sınıflarımızda İngilizce kulüp saatlerimiz de eklenerek 12 saat olarak uygulanır. Kulüp saatlerinde İngilizce drama çalışmaları yapılır. İngilizce derslerinde öğrendiklerimiz her ay düzenli olarak K12 net sistemi üzerinden velilerimizle paylaşılır. 1.Sınıftan itibaren tüm gruplarımız, sene sonunda özgüvenlerini geliştirmek adına sahnede bir performans sergilerler ve velilerine portfolyo sunumlarını yaparlar.

CAMBRİDGE ESOL SINAVLARI

Cambridge Üniversitesi tarafından uygulanan ve uluslararası düzeyde tanınan ESOL sınavları her yıl okulumuzda uygulanmaktadır. 2 ve 3. Sınıflarımız Starters, 4. Sınıflarımız ise Movers sınavlarına girerek İngilizce seviyelerini belgelerler.