Her sınıf seviyesinde haftada 2 ders saati yapılan Beden Eğitimi ve Oyun dersinde ilkokul kademesinden başlayarak 1,2,3 ve 4. sınıflarda oyuna yönelik takım çalışmaları, kendi becerilerini arttırma ,kendi kuvvet ve dengesinin farkına varma vb. ders konuları ile; ortaokul kademesinde branşların tanıtılması teknik ve teorilerin öğretilmesi oyun kurma ve yönetme becerilerinin gelişmesine yönelik hazırlanmış bir program ile öğrencilere sporu sevdirmek ;hayatlarında yaşam boyu yer almasını sağlamak ;asıl amaçlarımızdandır. Beden eğitimi derslerimizde konu tanıtımlarında antrenörlerimiz ile ortak çalışma yaparak öğretilerin kalitesini arttırmaktayız. Basketbol, Voleybol, Yüzme ve Tenis antrenörlerimiz ile ders içerisinde ortak ve aktif çalışmalar yapmaktayız.