TED Adana Koleji
16 Mayıs 2018

The Loud House Münazara etkinliği

TED Antalya Koleji ev sahipliğinde 11-12-13 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve bu yıl  ilk kez katıldığımız 4.Sınıflar arası The Loud House Münazara etkinliğinde her iki takımımız da yarıştıkları alanlarda  plaket aldılar. Okulumuzdan 8 öğrencimizin İngilizce öğretmenleri Tuğçe DALGINLI BOZKURT ile birlikte katıldıkları etkinlikte,City vs Town (Şehir yaşamı kırsal yaşama karşı) grubumuz “The Most Dedicated Team Award” ödülüne layık görüldü. All restaurants should serve only healthy food (Restoranlar sadece sağlıklı yiyecek servis etmelidir) grubumuza münazara ruhunun yansıtıldığı vücut dili,mimik ve göz teması kriterlerinde en iyi takım ödülü olan “The Best Body Language Award” madalyaları verildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

# #