21 Şubat 2017

TEDxYouth@ATA Fark Yarat

TED Adana Koleji Konferans Salonu’nda “Fark Yarat” temasıyla düzenlenen TEDxYouth@ATA konferansı, toplumun her kesiminden davetlileri bir araya getirdi. Dünyayı fikirleriyle değiştirmeye aday, birbirinden değerli düşünce sahipleri, TED Adana Koleji’nde beyin fırtınası estirdi.
TED Adana Koleji Kurucusu Taha Altaylı, 12 dakikalık sürelerde konuşmacıların “dünyayı değiştirecek eğitici ve ilham veren düşüncelerini” aktardığı konferansın açılışında öğrenciler ve velilere seslendi. Konuşmasının bir kısmında Tam Eğitim Burslu öğrencimiz Musa Bektaş’a yer vererek, hayallerini ve fark yaratan çalışmalarını anlatmasına fırsat verdi.
Kendi mesleklerinde fark yaratan fikir sahipleri, yeni bir dünya için özgün düşüncelerini paylaştı. Paylaşmaya değer fikirlerin topluluklara aktarıldığı dünyanın en büyük konferans platformu olan TEDx’in uluslararası lisansını alan, TED Adana Koleji, bu yıl ikinci TEDx konferansını düzenledi. Konuşmacılar, eğitici ve ilham veren düşüncelerini 12 dakika içinde katılımcılarla paylaştı.

Konuşmacılar:

• Fatmanur Erdoğan