1 Mart 2017

TED OKULLARI YAZ KAMPI 2017

TED Okullarında yetişen öğrenciler; akademik başarılarının yanı sıra spor, kültür ve sanat faaliyetleri ile de fark yaratarak mezun olmaktadır. Bu doğrultuda öğrencilerimizin sportif, sanatsal ve sosyal alanlarda gelişimlerine destek olacağına inandığımız yalnızca TED
öğrencilerinin katılabileceği bir kamp düzenlenecektir.Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı, Geleceğin Yıldızları ile yapılan iş birliği doğrultusunda 3 – 8. sınıflarda öğrenim gören TED öğrencileri için özel olarak geliştirilmiştir. Kamp 15-21 Ağustos 2017 tarihleri arasında Uludağ Monte Baia Otel’de gerçekleşecektir. Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının ardından yaz döneminde öğrencilerimizin “TED”lilerle bir arada olup yeni arkadaşlıklar kurmaları, öz denetim, liderlik ve takım çalışması gibi becerilerin yanı sıra İngilizce yeterliliklerini de geliştirmeleri hedeflendiğinden, söz konusu kampa öğrencilerimizin katılımlarını desteklemekteyiz.

TED OKULLARI YAZ KAMPI BROŞÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ

TED OKULLARI YAZ KAMPI POSTERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ