29 Ocak 2018

TED Okulları Müdür Yardımcıları Hizmet içi Eğitim Programı Tamamlandı

27-28 Ocak 2018 tarihlerinde TED Okullarında görev yapan müdür yardımcılarına yönelik  hizmet içi eğitim, TED Antalya Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Müdür yardımcılarımız; Gökhan DUMANLI’nın “İletişim, İmaj ve Zarafet”, Can KARABURÇAK’ın “Kurum Kültürü ve Kurumsal Aidiyet”, Psikolog Serap DUYGULU’nun “Eğitimde Kuşak Farkı ve Yeni Nesil Ebeveynler”  konulu eğitimlerine katıldılar. Eğitimlerin yanı sıra Aysun HARTEVİOĞLU  “Türk Eğitim Derneği Burs Sistemi”,Proje Ekibi ve Proje Okulları Müdür Yardımcıları “Eşit Bir Gelecek Projesi” konularında bilgi verdi. TED  Genel Müdürü Sevinç Atabay tarafından ‘’2016-2017 Öğretim Yılı Değerlendirmesi ‘’ yapıldı. Ayrıca Sayın Sevinç ATABAY “Endüstri 4.0”çalışmaları hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştı.