TED Dükkan

Öğrencilerin kıyafetleri TED Genel Merkezi tarafından belirlenen esaslara uygun şekilde TED İktisadi İşletmesi tarafından temin edilmektedir. Öğrenci kıyafetlerimiz okulumuzda bulunan “TED DÜKKAN”dan, velilerimiz tarafından satın alınmaktadır. Öğrenci kıyafetleri ile ilgili görüş, öneri ve dileklerin TED Genel Merkezi bünyesinde bulunan TED İktisadi İşletmesine yapılması gerekmektedir.
•Öğrencilerimiz belirlenen okul kıyafeti dışında başka kıyafetle okula gelemezler. Ancak okul takımında olan öğrencilerimiz, okullar arası yapılacak maçların olduğu gün okul eşofmanları ile gelebilirler.

•İlk dersi beden eğitimi olan sınıflar okula kolej eşofmanıyla gelebilirler. Ancak dersten sonra öğrencilerin üstlerini değiştirip okul kıyafetlerini giymeleri gerekir.

•Birinci uyarının ardından takılar veya uygun olmayan giyim eşyaları öğretmenler tarafından teslim alınır ve ilgili müdür yardımcısına teslim edilir. Bu eşyalar dönem içerisinde öğrencivelisine veya dönem sonunda öğrenciye teslim edilir.