10 Ekim 2017

TED ADANA KOLEJİNDE SEÇİMLERİ SAYGI VE DOSTLUK KAZANDI

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi, öğrencilerimizde yerleşik demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, seçme- seçilme, oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olabilme, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amacıyla okulumuzda “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” yürütülmektedir. 05.10.2017 ve 06.10.2017 tarihlerinde okulumuzda “Okul Meclisi Seçimleri” miz yapılmıştır. Yapılan seçimler sonucunda:

• İlkokul kademesinde 3/C sınıfından Acar GEDİK 102 oy ile ,
  • Ortaokul kademesinde 6/A sınıfından Muhammed Nafi BÖLÜKBAŞI 94 oy ile,
  • Lise kademesinde 9/C sınıfından Alican TATLICI 27 oy ile meclis başkanı olarak seçilmişlerdir.

Tüm öğrencilerimize saygı ve dostluk içinde geçen bu seçimler için teşekkür ediyor, aday olan tüm öğrencilerimizi ve seçilen öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.