9 Ocak 2018

TED ADANA KOLEJİ “EŞİT BİR GELECEK KURMAK” PROJESİNDE PİLOT OKUL

Türk Eğitim Derneği , Hollanda Büyükelçiliği İnsan Hakları Programı kapsamında “ Eşit Bir Gelecek Kurmak” adlı projenin  06.01.2018 tarihinde Ankara’da çalıştayı gerçekleştirilmiştir. Proje çalıştayına, okulumuz TED Adana Koleji pilot okul olarak katılmış ve yapılacak çalışmalar proje sorumlusu öğretmenlerimiz tarafından paylaşılmıştır.

Proje Koordinatörü olarak Funda Dağdelen, Proje Asistanı Hakan Şahin ve Yard. Doç. Dr. Gökhan Savaş  tarafından yürütülen çalıştaya Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Hollanda Büyükelçiliği Müsteşarı Eric Weststrade, TED Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Belgin Ayvaşık, Doç. Dr. Feyza Tantekin Erden  ve  Prof. Dr. Ahmet İnam katılmışlardır.

# #