Sertifika Eğitimi

Okulumuzda verdiğimiz yabancı dil eğitimi çocuklarımızın öğrendiği dili sevmeleri ve yararlı bir şekilde kullanmalarına yöneliktir. Öğrencilerimizin İngilizce okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirme doğrultusunda yürüttüğümüz modern yöntem, teknik ve yaklaşımlara uygun çalışmalarla öğrencilerimize donanımlı İngilizce eğitimi vermekteyiz.Öğrencilerimizin yabancı dile olan öz güvenlerini geliştirmek adına ESOL sınavlarına katılmalarına ve kendilerini uluslararası alanda test etmelerine imkan sağlıyoruz.

Cambridge ESOL sınavları nedir?

ESOL (English for Speakers of Other Languages) sınavları bir Cambridge Üniversitesi kuruluşudur.1850 yılından beri tüm dünya ülkelerine sınav hizmeti sunan Cambridge Üniversitesi’nin sınavlarına bugün 130 ülkeden her yıl 4 milyonun üzerinde aday katılmaktadır. ESOL sınavlarında, öğrencilerimizin başarılarının uluslar arası objektif bir sınav ile tespit edilmesinin yanı sıra ilerde girecekleri IELTS ve TOEFL gibi İngilizce sınavlarının formatıyla önceden tanışma fırsatı sunulması ve bu sınavlara yönelik ön hazırlık niteliğinde olması açısından da çok önemlidir. Okulumuzda Cambridge ESOL sınavları Young Learners (Starters,Movers, Flyers) ve KET, PET ve FCE düzeylerinde İngilizce öğretmenlerimizin yanı sıra anadili İngilizce olan İngilizce öğretmenlerimiz tarafından da verilmektedir. Öğrencilerimiz bu sınavlardan önce ayrı bir sınav çalıştırma programı ile bu sınava hazır hale getirilmektedirler.
Bu sınavlar ile alınan sertifikalar Türkiye’de ve dünyada pek çok üniversitede geçerli olduğu gibi uluslararası şirketler ve devlet kuruluşlarında da kabul edilmektedir.