Okulumuzda Yaşam

Çağdaş bir eğitim-öğrenim merkezi olarak tasarlanan TED Adana Koleji, 19.583 metrekarelik arsa üzerine kurulu, 18.438 metrekarelik kapalı alanları ve 13.382 metrekarelik açık oyun alanları ile öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimi için gerekli tüm olanakları sunar.

Öğrencilerimizin ortak kullanımındaki; 500 kişilik çok amaçlı salon, kapalı spor salonu, beden eğitimi salonu, jimnastik ve bale salonları, basketbol sahaları, tenis kortu, bireysel müzik odaları, bando ve orkestra odaları, plastik sanatlar atölyesi, etkinlik ve oyun terasları ve çeşitli kulüp odaları ile çocuklarımızın sosyal ve fiziksel gelişimlerini en iyi şekilde tamamlamalarını ve kendilerini tanımaları için gerekli tüm olanakları sağlarız.

Beslenme, Ulaşım, Sağlık ve Güvenlik:
* TED Adana Kolejinin 550 kişilik yemekhanesinde öğrencilerimizin yaş grupları, ihtiyaçları ve dengeli beslenme ilkeleri esas alınarak diyetisyenler tarafından oluşturulan menüler, okul dahilinde hijyen kurallarına uygun bir şekilde sunulur.

* Öğrencilerin okula ve evlerine ulaşımı, Milli Eğitim Bakanlığı okul servis araçları hizmet yönetmeliğine uygun olarak, hostesler eşliğinde sağlanır.

* Koruyucu ve geliştirici sağlık hizmetleri tam zamanlı doktorumuz ve hemşiremiz tarafından okulumuz bünyesindeki revirde sunulur.

* Okulumuzda öğrenci, öğretmen ve personellerimizin güvenli eğitim ve çalışma ortamlarını sağlamak için 24 saat esası ile güvenlik görevlileri bulunur. Bunun yanı sıra kapalı devre kamera sistemi ile “okul koruma planları” desteklenir.

# # # # # # # # # #