Materyaller

ANASINIFI

TEDdy’s Ready İngilizce Eğitim Setimiz, çocukların öğrenmeye en açık oldukları okul öncesi dönemde, İngilizce’yi şarkılar, oyunlar, öyküler, etkinlikler, görseller ve animasyonlarla eğlenerek öğrenmelerine yardımcı olacak çok sayıda materyalle kapsamlı bir şekilde hazırlanmıştır. Böylelikle, interaktif eğitim materyallerinin yanı sıra yabancı ve Türk öğretmenler ile el ele yürüyen pratik tabanlı karma bir eğitim sistemi oluşturulmuştur. Oyunlar ve eğlenceli aktivitelerle öğrenme içselleştirilmekte, böylece anaokulundan üniversiteye uzanan önemli bir yolculuğun ilk adımları atılmaktadır.

İLKOKUL

Sınıflarımızda Türk Eğitim Derneği’ne ait olan ‘’Crystal Kids’’ ders kitabı ve ‘’Robby’s Days’’ okuma kitapları setini okutmaktayız. Derslerimizi, öğrencilerimizin gelişimsel sürecine uygun olarak çeşitli şarkılar, hikâyeler, otantik materyaller, görsel sunumlar, videolar, role-play ve oyunlarla öğrencilerin öğrenme sürecinde aktif olmalarını sağlayarak, bireysel çalışmaların yanı sıra ikili ve grup çalışmalarıyla işlemekteyiz. 2,3 ve 4. Sınıflarımızda Bug Club ve kitaplarımızın Classsware sistemlerini kullanarak öğrencilerimizin yabancı dil öğrenimini görsel ve işitsel olarak daha eğlenceli hale getirip, öğrenmeyi devamlı hale getirmekteyiz.

ORTAOKUL

Öğrencilerimiz İngilizce öğretmenlerinin kontrolü altında interaktif çalışmalar yürütmektedirler. Kullandığımız MYLAB çevrimiçi ödev ve eğitim programı ile öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini kullanmalarını ve sıcak tutmalarını sağlamaktayız. Teknolojinin önemini ve gerekliliğini asla yadsıyamayacağımız günümüzde derslerimize bu tarz etkinliklerle çeşitlilik kazandırılmaktadır. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin kullandığı kitap ve materyaller tamamen Classware uygulamalı olup sınıf ortamında tüm alıştırma ve materyaller tahtaya yansıtılarak işlenebilmektedir. Bu materyallerdeki dinleme parçaları anında öğrenciler tarafından dinlenilebilip konuşma aktiviteleri görsel destekli materyaller ile yapılabilmektedir.

# # # # # # # # # #