Materyaller

ANASINIFI

TEDdy’s Ready İngilizce Eğitim Setimiz, çocukların öğrenmeye en açık oldukları okul öncesi dönemde, İngilizce’yi şarkılar, oyunlar, öyküler, etkinlikler, görseller ve animasyonlarla eğlenerek öğrenmelerine yardımcı olacak çok sayıda materyalle kapsamlı bir şekilde hazırlanmıştır. Böylelikle, interaktif eğitim materyallerinin yanı sıra yabancı ve Türk öğretmenler ile el ele yürüyen pratik tabanlı karma bir eğitim sistemi oluşturulmuştur. Oyunlar ve eğlenceli aktivitelerle öğrenme içselleştirilmekte, böylece anaokulundan üniversiteye uzanan önemli bir yolculuğun ilk adımları atılmaktadır.

İLKÖĞRETİM

Sınıflarımızda Oxford, Cambridge, National Geographic, Helbling yayınevlerine ve Türk Eğitim Derneği’ne ait olan ders ve okuma kitapları ile öğrenim yapmaktayız.

1. sınıfta Türk öğretmenimizin dersinde Oxford yayınevine ait olan First Explorers 1 ve 2 kitap setleri ile , yabancı öğretmenimizin dersinde ise Türk Eğitim Derneği ve Helbling  yayınevlerine ait olan okuma kitapları ile öğretim yapılmaktadır.
  2. sınıfta Türk öğretmenimizin dersinde Oxford yayınevine ait olan Young Explorers 1 ve 2 kitap setleri ile , yabancı öğretmenimizin dersinde ise Türk Eğitim Derneği ve Helbling  yayınevlerine ait olan okuma kitapları ile öğretim yapılmaktadır.
  3. Sınıfta Türk öğretmenimizin dersinde Oxford yayınevine ait olan World Explorers 1 kitap seti ile , yabancı öğretmenimizin dersinde ise , Helbling ve Cambridge yayınevlerine ait olan okuma kitapları ve Fun for Starter kitabı ile öğretim yapılmaktadır.
  4. sınıfta Türk öğretmenimizin dersinde National Geographic yayınevine ait olan Spin 1 kitap seti ile , yabancı öğretmenimizin dersinde ise , Helbling ve Cambridge yayınevlerine ait olan okuma kitapları ve Fun for Movers kitabı ile öğretim yapılmaktadır.

Derslerimizi, öğrencilerimizin gelişimsel sürecine uygun olarak çeşitli şarkılar, hikâyeler, otantik materyaller, görsel sunumlar, videolar, role-play ve oyunlarla öğrencilerin öğrenme sürecinde aktif olmalarını sağlayarak, bireysel çalışmaların yanı sıra ikili ve grup çalışmalarıyla işlemekteyiz. 2,3 ve 4. GLOBED’ e ait Razkids online Programı  kullanarak öğrencilerimizin yabancı dil öğrenimini görsel ve işitsel olarak daha eğlenceli hale getirip, öğrenmeyi devamlı hale getirmekteyiz.

ORTAOKUL

Öğrencilerimiz İngilizce öğretmenlerinin kontrolü altında interaktif çalışmalar yürütmektedirler. 5.ve 6. Sınıflarımızda kullandığımız RazPlus, 6. Ve 7.sınıflarımızda kullanılmakta olan Achieve 3000 çevrimiçi ödev ve eğitim programı ile öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini kullanmalarını ve sıcak tutmalarını sağlamaktayız.Her iki programdan haftada bir ödevlendirme alan öğrencilerimizin ilerlemeleri yabancı öğretmenlerimiz tarafından takip edilmektedir. Teknolojinin önemini ve gerekliliğini asla yadsıyamayacağımız günümüzde derslerimize bu tarz etkinliklerle çeşitlilik kazandırılmaktadır. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin kullandığı kitap ve materyaller tamamen Classware uygulamalı olup sınıf ortamında tüm alıştırma ve materyaller tahtaya yansıtılarak işlenebilmektedir. Bu materyallerdeki dinleme parçaları anında öğrenciler tarafından dinlenilebilip konuşma aktiviteleri görsel destekli materyaller ile yapılabilmektedir.

LİSE

9.sınıf öğrencilerimiz kendi seviyelerine uygun yüzlerce okuma parçası ve alıştırmalara sahip Achieve 3000 çevrim içi programını kendi seviyelerine uygun tamamlayabilmeleri amacı ile Lexical Test bu program öncesi uygulanmaktadır. Bu test sonrası öğrencilerimiz yabancı öğretmenler tarafından haftada bir kez ödevlendirme almaktadırlar. Öğrencilerimizin yaptığı ödevler haftalık olarak kontrol edilmektedir.