Kontrollü Ödev Saati

TED ADANA KOLEJİNDE ÖĞRENME OKULDA GERÇEKLEŞİYOR.

TED Adana Koleji olarak, öğrencilerimizin okulda öğrendiklerini, yine okulda öğretmenleri eşliğinde pekiştirip, öğrenilenlerin  kalıcılığını sağlamak amacıyla KÖS’ ler (Kontrollü Ödev Saati) düzenlenmektedir. KÖS’ ler sene başında belirlenen ders programına göre, planlı bir şekilde, her gün son ders  saati olmak üzere gerçekleştirilmektedir.

Ortaokulda KÖS’ler haftanın üç günü TEOG ana dersleri olan Matematik,Türkçe ve Fen Bilgisi branş öğretmenleri kontrolünde yapılmaktadır. Böylece öğrencilerimiz hem eksiklerini anında görebilmekte ve öğrenme okulda gerçekleşmekte hem de evlerinde aileleriyle daha çok baş başa vakit geçirme imkanı bulabilmektedirler. Perşembe son saat İngilizce Destek Programı (İDP) uygulanırken, Cuma günü son saat ise Sınıf Danışman Öğretmen (SDÖ) eşliğinde rehberlik saati olarak yapılmaktadır.