19 Aralık 2017

İNOVASYON MERKEZİ ATÖLYELERİMİZDE ÖĞRETMEN EĞİTİMLERİMİZ

TED Adana Koleji olarak geçtiğimiz yıl faaliyete geçirdiğimiz ve eğitim kurumlarında bir ilk olan İnovasyon Merkezimizde sadece öğrenci ve velilerimiz için eğitim ve aktiviteler düzenlenmiyor. Bunların yanı sıra kendisini farklı farklı alanlarda da geliştirmek ve öğrencilerimizin ufkunu daha da açmak isteyen öğretmenlerimize eğitimler verilmektedir. İlk olarak ahşap, seramik, scratch, greenbox ve hama boncukla başlattığımız atölye eğitimlerimiz; zaman içinde ebru,3D tasarım, FLL(robotik) olarak da dönüşümlü olarak devam edecektir.

Öğretmenlerimiz, buradan aldıkları eğitimlerle hem disiplinler arası çalışmalara hem de inovasyon çalışmalarına kaynaklık edecek ve bu eğitimleri derslerinde kazanımlara uygun bir şekilde kullanacaklardır.