Güvenlik

Euroserve Güvenlik A.Ş.  tüm hizmet verdiği kuruluşlarda olduğu gibi , Okullarda,  öncelik sırasına göre; Öğrencilerin ve Çalışanların  can , ırz ve mal güvenliği, İşyerinin güvenliği, Olağanüstü koşullarda önlemler ve davranışlar, Acil tahliye ve Kurtarma, Emniyete alma konularında 18 yıllık bilgi birikimi,  deneyimi ve uygulamalarıyla güvenlik hizmeti yapmaktadır

Görev yeri risk analizi yaparak, oluşmuş ve olası  tehdit ve tehlikeleri saptar, tehlikeleri uzaklaştırır,  önleyici fiziki, elektronik, beşeri ve teknolojik tedbirlerin alınmasını işyeri yönetimine düzeltici ve önleyici faaliyet önerilerini sunarak  danışmanlık yapar, önlemlerin  günün koşullarına göre güncellenmesini sağlar

Görevini ; 5188 Özel Güvenlik Hizmetlerinin uygulanmasına dair kanun, 4857 sayılı İş kanunu , 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, 4721 sayılı Medei kanunun 981nci maddesi, 6098 sayılı borçlar kanunun 52nci maddesi, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu 24 ve 25 nci maddelerine ve 6136 sayılı Ateşli silahlar ve Bıçaklar kanununa, İç işleri bakanlığı ve Emniyet genel müdürlüğü  yönerge ve talimat yazılarına göre , yetkilendirilmiş kurum , olarak yapmaktadır.

TSE_HYB ( Hizmet yeterlilik belgesi) ,

TS –ISO 10002(MMS belgesi),

TSE_ISO_EN 9000 (KYS belgesi),

TSEISO- 14000 (ÇYS belgesi),

TSE İSG-OHSAS TS 18001 ( İş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi belgesi) belgelerine sahiptir.

GÖREVLERİMİZ

1- Görev baslangicinda okulun ve görev noktalarinin kontrolu yapilmaktadir.
2 – Sabahlari personel ve ögrenci girislerinde çevre güvenligi saglanmaktadir.
3 – Gün icinde gelen velilerin ve misafirlerin giriste kimlik kayitlari yapilarak ziyaretci karti verilmektedir.
4 – Ziyaretcisi gelen personel ve yetkililer telefonla aranarak teyit alinmakta, onay verilmesi durumunda refakat edilerek gorusturulmektedir.
5 – Çalisma yapmak icin gelen isciler öncelikle idari işler müdürüne bildirilmekte onay verilmesi halinde kayitlari yapilip teknik personel refakati ile çalısmalarıina izin verilmektedir.
6 – Çalisma yapan işçiler okulun kuralları ile ilgili olarak uyarilmakta, olumsuz bir durum olmamasi icin devriye sırasıinda ve iş çıkışlarında kontrol edilmektedir.
7 – Gıda, temizlik, kirtasiye v.b. malzeme getiren firma araçlari ile kargo araçlarının giris-çıkış , plaka ve şoförlerin kimlik kayıtları yapılarak ilgili bölüme bilgi verilerek kontrolleri sağlanmaktadir.
8 – Gün içerisinde okul ici ve çevresi devriye dolasilarak kontrol edilmekte, maddi yada hayati kayıplara sebep olabilecek eksik ve aksakliklar tespit edilerek idari işere bildirilmektedir.
9 -Gün içerisinde ve okul bitiminde ögrenci ve personellerin güvenli şekilde okuldan ayrilmaları için gerekli önlemler alınarak  kontroller yapilmaktadir.
10 – Servis araclarının ve hususi araclarin herhangi bir kaza ve olumsuzluk yaşanmadan bölgeden ayrılmaları için yolun durumu ve öğrencilerin çıkışı kontrol edilmektedir.
11 -Personel ve öğrenci çıkışı  tamamlandiktan sonra okulun kapı, pencere, elektrik ,su gibi riskli durumlari kontrol edilerek gereken mudaheleler yapilmakta, gerektiginde yetkililere telefonla bilgi verilmektedir.
12 – Akşam ve gece vardiyasi süresince içeride ve disarida devriye dolaşılarak ve kameralar sürekli olarak izlenerek güvenlik görevi yerine getirilmektedir.