13 Ocak 2017

GENEL BAŞKANIMIZ SELÇUK PEHLİVANOĞLU’NUN OKULUMUZU ZİYARETİ

Türk Eğitim Derneği  Genel Başkanı  Sn. Selçuk  PEHLİVANOĞLU, 11.01.2017 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret ederek Kurucumuz Sn. Taha ALTAYLI, Okulumuz Genel Koordinatörü Sn. Bayram TOZAL, Ortaokul ve Lise Müdürümüz Sn. Oğuz KORKMAZ  eşliğinde bu sene faaliyete geçen TED mezunları  tarafından da sürekli olarak ziyaret edilen, İnovasyon Merkezimizi ziyaret ederek, çalışmaları ve gelişmeleri memnuniyetle takip ettiğini ifade etti. TEB burslu öğrencilerimizle görüşen başkanımız sınavları ve durumları hakkında bilgi aldı. Ayrıca Genel Başkanımız Sn Selçuk Pehlivanoğlu okulumuzdaki velilerimizle de sohbet etme imkanı yakalamış talep ve görüşlerini almıştır. Ardından tüm hazırlıkları biten ve yakın bir tarihte açılacak olan lisemizi gezen Genel Başkanı‘mız, lisemizin de ilköğretim kadememiz kadar kısa sürede çok güzel başarılara imza atacağına olan inancını ifade etmiştir.

Genel Merkezimiz ve okulumuz ortak bir çalışmaya daha imza atarak   Akdeniz Bölgesinde ikamet eden TED mezunlarını ve TED Adana Koleji ailesi üyelerini bir araya getirmeyi planlamaktadır. Bu amaçla bahar döneminde okulumuzda  TED Ankara Koleji Mezunlar Derneği tarafından sahneye koyulan bir tiyatro oyunu sergilenecektir.

# # # # # # # # # #