TED Adana Koleji
5 Şubat 2018

“DUYARLI PROFESYONELLİK ÖDÜLÜ” TED ADANA KOLEJİNE.

Bilim Kahramanları Derneğinin ev sahipliğinde İstanbul Yeditepe Üniversitesi Yerleşkesinde bu yıl 14üncüsü düzenlenen FLL (First Lego League) Sezon Turnuvasına, TED Adana Koleji TEDWater, Jr. TEDINOVA, TEDINOVA olmak üzere üç takım ile katıldı. TEDINOVA Takımımız “Duyarlı Profesyonellik” ödülünü almıştır. TEDWaterın Takım üyelerinden Anıl Çağan TANIŞ, sezon turnuvasında takımı adına göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı, turnuva sunucusu Hakan Bilgin tarafından geleneksel olarak turnuva sonunda verilen “Turnuva Düdüğü” ile ödüllendirilmiştir.

Çocukların bilim ve teknoloji dünyasını erken yaşta keşfetmelerini amaçlayan FLL Fuarları kapsamında düzenlenen turnuvanın bu yılki teması olan “hidrodinamik: suyun yolculuğu” için okul takımları, yenilikçi çözüm ve yaklaşımlarını ortaya koydu. Geliştirdikleri robot tasarımları ve yazılımları ile performanslarını sergilediler ve takım olmanın gerekliliklerini yerine getirdiler.

Turnuvaya katılan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

# #